Cautare

61645 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud buzau" (4.05 secunde)
Mandatul managerilor din cele opt spitale din judetul Gorj va expira la sfarsitul acestei luni. Dupa afisarea rezultatelor de la concursul de manageriat, la care au participat opt persoane, ASP Gorj va desemna noi directori in locul celor care vor pica examenul de manager.
O doamna, rugandu-l pe Albert Einstein s-o cheme la telefon, a precizat ca numarul ei este greu de memorat: ... Doua duzini si 19 la patrat, nimic mai mult! ... Cand acest orizont se restrange intr-atata incat devine extrem de ingust, el se transforma intr-un punct; ... Iata punctul meu de vedere!
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
El participa la targurile de produse traditionale organizate in Bucuresti, in curtea MTR sau la Muzeul Satului. Bautura este rezultata numai din distilarea prunelor din soiurile vanata romaneasca, tuleu, negre, recoltate din livezile familiei Florescu, amplasate in comuna Danicei, Jud. Valcea si comuna Cuca, Jud.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 11.35, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5 - "Compartimentul Flagrant" l-au prins in flagrant pe E.
Lipsa aglomeratiei, temperaturile mai scazute, precum si preturile cu pana la 40% mai mici decat in sezon determina din ce in ce mai multi turisti sa-si petreaca vacanta la sfarsitul verii si inceputul toamnei.
Planeta roz a femeii cu cancer la san (Autoare: Magda Marincovici) 15% dintre neoplasmele mamare nu se vad pe mamografii 15% dintre neoplasmele mamare nu se vad pe mamografii, de aceea este foarte important consultul oncologic sau examenul clinic, avertizeaza dr.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. Valentin de 27 de ani, din jud. ... 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G.
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. "Mi-am depus demisia azi (luni - n.r.) la partid.
Simularile de la Bacalaureatul 2014. Cate vor mai fi de acum incolo, fara sa fim in stare sa schimbam sistemul?", pe care o puteti citi in continuare. ... Avem, pe de o parte, tineri olimpici, nationali si internationali, care demonstreaza capacitatea individuala a unor elevi aplecati spre studiu.
Chiar daca salariile trebuia majorate, prin adoptarea unei legi speciale, inca de acum cateva luni, vara i-a prins pe guvernanti in aceleasi discutii cu cadrele didactice, nici una din parti nedorind sa faca vreun compromis pentru stingerea conflictului.
Speram ca 2008 ar putea da dreptate ministrului Nicolaescu, care se lauda cu al sau copil - Programul National de Evaluare a Starii de Sanatate, - cum ca "micutul" ar fi chiar ce isi doresc oamenii avizi dupa consultatii si analize gratuite.
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta. ... Editia de anul acesta include concerte de muzica traditionala si simfonica, ateliere de mestesugarit, degustari de produse locale si vizite in casele mesterilor din Tara Maramuresului.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 15.10.2010, Sectia 4 Politie a fost sesizata de M.
Sarbatorile de iarna din acest an reprezinta pentru taranii romani ultima ocazie de a-si taia porcul in mod traditional.
Adriana Lacatus) Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o declaratie surprinzatoare intr-o emisiune tv, sustinand ca oamenii, cu cat sunt mai multumiti de viata lor, cu atat sunt mai putin dispusi sa aiba copii.
In acest modul sunt grupate cateva afectiuni frecvente, care au un diagnostic facil si un tratament adesea la indemana medicului de familie.
Pericol de entorse, luxatii, fracturi, degeraturi! ... Magda Marincovici) In ultimele 24 de ore, a crescut numarul persoanelor cu luxatii, fracturi sau entorse, care se prezinta la unitatile de primiri urgente ale spitalelor.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcasting COD GALBEN de vant puternic, dupa cum urmeaza. ... local in sudul judetului Sibiu si in zona de munte, mai ales in zona localitatilor Boita, Talmaciu, Selimbar, Sibiu.
google-analytics.com